Julkaisemme kisojen ajan joka ilta jutun, jossa paketoimme päivän tapahtumat. Tänään vuorossa päivä numero 6.

MM-kisojen ohjelmassa oli keskiviikkona neljä ottelua. Yhden välipäivän jälkeen tulessa oli myös Leijonat. Ennakkoon läpihuutojutuksi ajateltu Unkari osoittautui yllättävän sitkeäksi vastustajaksi, eikä Leijonien otteista jäänyt paras mahdollinen maku suuhun. Voitto on kuitenkin voitto, eikä Unkari onnistunut tekemään yhtään maalia Leijonien 3-0-voittoon päättyneessä ottelussa. (lue otteluraportti tästä).

Patrik Laine ja Mikael Granlund pysyivät turnauksen pistepörssin kaksoisjohdossa syöttöpisteidensä ansiosta. Aleksander Barkov viimeisteli turnauksen ensimmäisen täysosumansa. (uutinen Leijonien tehomiehistä tästä).

A-lohkossa Ruotsi sai hanat auki Kazakstania vastaan. Peräti 7-3-voittoon päättynyt ottelu oli tärkeä hengennostatus joukkueelle, joka on lytätty Ruotsin mediassa rankasti. (otteluraportin pääset lukemaan tästä).

Päivän muissa otteluissa Slovakia taipui kisojen ensimmäisen voiton saalistaneelle Valko-Venäjälle, ja Sveitsi aiheutti Latvialle jo kisojen neljännen tappion. (uutinen otteluista tästä linkistä).

Ottelut keskiviikkona 11.5

Slovakia-Valko-Venäjä 2-4
Sveitsi-Latvia 5-4
Ruotsi-Kazakstan 7-3
Suomi-Unkari 3-0