Julkaisemme kisojen ajan joka aamu jutun, jossa kerromme päivän tulevista tapahtumista. Tänään vuorossa päivä numero 7.

Totuttuun arkipäivän tyyliin Moskova ja Pietari tarjoavat tänään MM-kisanautintoa neljän pelin edestä. Leijonat ei tänään pelaa, ja valmennus onkin antanut joukkueen pelaajille mahdollisuuden nähdä perheitään.

Arvaamattomassa A-lohkossa päivä käynnistyy Tšekin ottelulla Norjaa vastaan. Tšekki näyttää tässä vaiheessa vahvimmalta ehdokkaalta lohkon voittoon, koska sillä on kasassa kahdeksan pistettä kolmesta ottelusta. Peleistä kaksi oli Ruotsia ja Venäjää vastaan, joten Tšekin näytöt ovat toistaiseksi melko vahvat. Suomen B-lohkossa iltapäiväpelissä vastakkain ovat USA ja Ranska.

Illalla MM-estradille saattaa astua jopa neljä uutta NHL-pelaajaa. Kanadan maalintekoa Saksaa vastaan saattaa vaikeuttaa aamulla Pietariin saapunut New York Islandersin Thomas Greiss. Venäjän pelissä Tanskaa vastaan kisaisäntiä voivat jo nyt vahvistaa Washington Capitalsista vapautuneet Aleksandr Ovetškin, Jevgeni Kuznetsov ja Dmitri Orlov.

Ottelut tänään

A-lohko (Moskova)

Tšekki-Norja klo 16:15 (MTV Sport 1)
Venäjä-Tanska klo 20:15 (MTV Max)

B-lohko (Pietari)

USA-Ranska klo 16:15 (MTV Max)
Kanada-Saksa klo 20:15 (MTV Sport 1)