Kanadalle Venäjän MM-turnaus on ollut yhtä voittokulkua. Joukkue on tähän asti lähinnä murjonut vastustajiaan. Saksa aiheuttaa kuitenkin tällä hetkellä ongelmia.

Kanada on voittanut turnauksen aiemmissa otteluissaan USA:n 5-1, Unkarin 7-1 ja Valko-Venäjän peräti 8-0. Tällä hetkellä käynnissä oleva Saksa-ottelu vaikutti noudattavan samaa kaavaa; Taylor Hall vei Vaahteranlehdet johtoon vajaan neljän minuutin pelin jälkeen.

Toisessa erässä Kanada siirtyi Corey Perryn ylivoimamaalilla 2-0-johtoon, mutta sitten pelin virtaus kääntyi. Patrick Reimer ja Sinan Akdag toivat Saksan tasoihin, ja kahden erän jälkeen ollaan 2-2-tasalukemissa.

Saksa on laittanut hyvin hanttiin, sillä laukauksissakin Kanada johtaa vain 15-12. Pystyykö Saksa jopa kaatamaan turnauksen ennakkosuosikin? Leijonat.com tarjoaa ottelusta raportin pelin päätyttyä.