Aikamatkojen matkaopas Nicky Haldin on nähnyt paikan päällä jo kolmet MM-kisat. Näkemästään hän voisi kirjoittaa jo vaikka pienen kirjan.

Leijonat.comin toimitus pyysi Haldinilta TOP3-listausta erikoisimmista törttöilyistä, johin Leijona-fanit ovat MM-kisapaikkakunnilla syyllistyneet. Leijona-faneja on paikalla tänä vuonna Pietarissa 3500 innokasta.

Suurin osa faneista käyttäytyy arvokkaasti, mutta kyllähän aina joskus rapatessa roiskuu.

Ja eihän suuri salaisuus liene, että joskus Leijona-fanille menojuoma maistuu ja tanssijalkaa vipittää vähän jo liiaksi asti.

Matkaoppaan TOP3

3.

Baarin jälkeen asiakas ei saanut hotellin huoneensa ovea auki. Kaverit odottivat sisällä huoneessa, mutta sisään hän ei silti päässyt. Samaan aikaan kakkosluokan hätä alkoi vaivata – ja vieläpä oikein pahemman kerran.

Mitä siinä voi muuta tehdä kuin täräyttää housuunsa, taisi kaveria tuumia. Sen jälkeen hän kääri nämä housut ja lähetti ne hissillä alakertaan. Eihän hän kehdannut mennä p*askat housussa huoneeseen kaverien seuraksi.

Miksihän muuten kaverit eivät ovea avanneet?

Sitä ei sitten taas oikein kukaan tunnu tietävän, miten tarina jatkui. Se oli iso asuntola, jossa asuttiin. Kun oli paljon asukkaita, kiinni hän ei voinut jäädä.

2.

Tämä on niin ikään aivan älytön juttu. Alakerran baarissa oli kaksi lasiovea ja jälkimmäinen näistä oli kiinni. Mies sai sitten hetken päähänpiston, että mennäänpä tuosta jälkimmäisestä läpi. Parin yrityksen jälkeen niin hän myös teki. Pääsi läpi.

Sen jälkeen oli aika mennä tiskille ja tilata oluet. Eihän siinä kauan mennyt, kun paikalle tuli jo poliisi ja konstaapelien seurassa vielä isommat herrat. Kyllä kaverin hymy hyytyi nopeasti ison pampun sanoessa, että”you two go to prison now”.

Kaveri sanoikin äkkiä seurailaiselleen, että käypä hakemassa huoneesta rahaa. Selitykset siitä, että kyseessä oli vahinko, eivät menneet läpi. Valvontakamera kun näytti jotain ihan muuta.

Rahalla siitä selvittiin ilman putkaa tai vankilareissua.

1.

Tämän on pakko olla listan kärjessä. Tämä tapahtui vieläpä vain pari päivää sitten.

Olin hotellin aulassa joskus kolmelta aamuyöstä. Yksi asiakas tuli hihitellen paikalle, että ”tules katsomaan”. Siinä seisoi hevonen, hotellin ovien edessä, ja sillä tämä herrasmies oli tullut baarista kempille.

Mies oli bongannut hevosen kadulta ja taluttanut taikka ratsastanut sillä hotellille. Tuolla hetkellä voisin kuvailla oloni hämmentyneeksi.

Bongasin muuten yhden pelin jälkeen kaksi naista juomassa kaljaa hevosen selästä. En tiedä mikä se tällainen tapa täällä Pietarissa on.

Melkoisia tarinoita on siitäkin syntynyt, kun Nicky Haldinia on luultu Leijonien pelaaja Antti Pihlströmiksi (lue näistä kommelluksista lisää tästä).