Unkarin historiallinen voitto Valko-Venäjästä ei lopulta riittänyt sarjapaikan uusimiseen MM-tason korkeimmalla portaalla.

Valko-Venäjä voitti hetki sitten päättyneessä ottelussa Ranskan maalein 3-0. Voitto nosti Valko-Venäjän B-lohkossa kuudenneksi ohi Unkarin ja Ranskan.

Unkari voitti seitsemästä ottelustaan yhden. Sarjaporrasta alemmas putoaa myös Kazakstan, jonka putoaminen varmistui jo aiemmin.

Unkari muistetaan tässä turnauksessa ennen muuta kahdesta asiasta: maan ensimmäisestä pääsarjavoitosta 77 vuoteen ja suuresta fanijoukosta. Leijonat.com teki kisojen aikana Unkarin faneista videopätkänkin, jonka voit katsoa tästä.

Valko-Venäjä-Ranska-ottelun lisäksi klo 16.15 pelattiin myös Latvian ja Norjan välinen A-lohkon kamppailu. Norja voitti pelin maalein 3-1. Peli oli molemmille merkityksetön, sillä kumpikaan ei voinut enää pudota B-sarjaan tai yltää pudotuspeleihin.