NHL:ssä pelattiin viime yönä läntisen konferenssin neljäs finaaliottelu St. Louis Bluesin ja San Jose Sharksin välillä. St. Louis pelasi kaksi ensimmäistä erää vahvasti ja voitti niiden turvin ottelun 6-3.

Ottelun kahdesta suomalaisesta pisteiden makuun pääsi Jori Lehterä, joka teki St. Louisin 2-0-maalin avauserän puolivälissä. Ensin San Josen maalivahti Martin Jones venytti komeasti Robby Fabbrin laukauksen eteen, mutta jatkotilanteesta Lehterä pääsi tuikkaamaan kiekon sisään.

San Josen Joonas Donskoi sai jääaikaa vajaat neljätoista minuuttia, ja hänen teholukemakseen merkittiin -1.

Otteluvoitot ovat nyt tasan 2-2. Jatkoon etenemiseen vaaditaan neljä voittoa.

Sinivalkoiset tilastot ja tulokset

Jori Lehterä (St. Louis Blues), 1+0, jääaikaa 14:12
Joonas Donskoi (San Jose Sharks), 0+0, jääaikaa 13:40