NHL-finaalit ovat ensimmäistä kertaa katkolla tulevana yönä, kun San Jose Sharks kohtaa Pittsburgh Penguinsin viidennen kerran. Pittsburgh johtaa ottelusarjaa 3-1, joten voittamalla ensi yönä Penguins pääsisi juhlimaan historiansa neljästä Stanley Cup -mestaruutta.

San Josen suomalaishyökkääjä Joonas Donskoin mukaan joukkueessa on rauhallinen tunnelma ottelun alla.

– Hyvin joukkue tähän suhtautuu. Sarjan voittoon vaaditaan kuitenkin neljä voittoa ja me ollaan parannettu peli peliltä tässä. Ja tiedämme hyvin täällä, että pystymme edelleen parempaan. Sitäkin kautta meillä on tosi luottavainen mieli, Donskoi sanoi Yle Urheilulle.

Donskoi korostaa nauttimista jännittämisen sijaan.

– Näistä peleistä kannattaa nauttia, sillä ei näitä joka päivä tule uralla vastaan. Joka peliin täytyy löytää ekstralatausta, että osaa nauttia tästä. Ei näitä jännityksellä kannata pilata, Donskoi totesi Yle Urheilulle.