Dallas Stars oli viime kaudella siitä poikkeuksellinen NHL-seura, että joukkueessa ei ollut selkeää ykkösmaalivahtia. Pelit jakautuivat tasapuolisesti suomalaiskaksikko Kari Lehtosen ja Antti Niemen välillä.

Vaikka tie pudotuspeleissä katkesi toisella kierroksella St Louis Bluesiin, Niemi ja Lehtonen olivat molemmat tasaisen vahvoja. Starsin kärkihyökkääjä Jamie Benn uskookin, että yhdistelmä voi toimia vielä paremmin ensi kaudella.

– He ovat molemmat hyvin tärkeitä seurallemme ja pelaavat hyvin yhteen. Nyt oli ensimmäinen vuosi, kun minuutit jakaantuivat. Uskon heidän olevan sopeutuneempia ensi kaudella, Benn kommentoi Yahoo Sportsille.

Benn on itse harjoitellut kesän aikana yhdessä Lehtosen kanssa. Kanadalainen kehuukin maalivahdin asennetta.

– Hänen ajattelutapansa on täysin muuttunut. Lehtonen on todellakin valmis näyttämään ensi kaudella. Meillä oli kaksi maalivahtia, joista molemmilla oli 25 voiton kausi. Monessakaan seurassa ei voida sanoa samaa.