Olli Määttä pääsi juhlistamaan kesäkuussa Pittsburgh Penguinsissa uransa ensimmäistä Stanley Cup -voittoa. 21-vuotias suomalaispuolustaja tuo pystin kotikaupunkiinsa Jyväskylään 17.-18. elokuuta.

Kaikille avoin yleisötilaisuus järjestetään kaupungin keskustassa Aren aukiolla 17. päivä elokuuta kello 19-20. Juhlassa esiintyvät mäkihyppääjälegenda Matti Nykänen bändinsä kera sekä paikallinen rap-yhtye Fyysinen Preesens. Tilaisuus huipentuu Määtän lavalle nousuun voittopokaalin kanssa. Juhlan jälkeen pokaali jää vielä aukiolle yleisön kuvattavaksi.

– Minulle on tärkeää, että kaikilla halukkailla on mahdollisuus nähdä kiekkomaailman tavoitelluin pokaali ja, että se tapahtuu varsin jyväskyläläishenkisessä yleisöjuhlassa. Kiitän Jyväskylän kaupunkia ja yhteistyökumppaneita asian mahdollistamisesta, Määttä iloitsi JYP:in verkkosivuilla.

Määttä on mukana myös Leijonien World Cup -joukkueessa. Turnaus käynnistyy syyskuun puolivälissä.