Leijonien ainoa Suomessa järjestettävä World Cupin harjoitusottelu pelataan viikon kuluttua Helsingin Hartwall Arenalla Ruotsia vastaan. Patrik Laineen ja Aleksander Barkovin kaltaisista huippupelaajista ja joukkuemenestyksestä huolimatta lipunmyynti ei ole sujunut odotetulla tavalla.

Ensi torstaina pelattavaan peliin on nimittäin vielä tuhansia lippuja myymättä. Ottelussa nähdään sekä Suomen että Ruotsin parhaat pelaajat.

– En ole tämänpäiväistä tilannetta tarkistanut, mutta eilen oli noin pari tuhatta. Myynti on ollut ihan ok siihen nähden, että tässä vasta odotetaan kiekkokauden alkamista. Tietysti olisimme toivoneet, että Suomen ja Ruotsin huiput olisivat kiinnostaneet enemmän, Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen totesi Ilta-Sanomille.

Lipuissa halvimmat kategoriat otteluun on myyty. Tarjolla on vielä aikuisille halvimmillaan 99 euron ja lapsille 29 euron lippuja. Myymättä on myös 239 euroa maksavia paraatipaikkoja alakatsomoon.

Hinnoittelu vaikuttaa tavalliselle katsojalle kalliilta, mutta Nurminen ei näe siinä vikaa.

– Otimme hinnoittelussa huomioon muut tapahtumat ja sen, että tällaisia pelejä ei Suomessa ole nähty sitten vuoden 2004. Ei ole mitään tietoa, koska nähdään seuraavan kerran, Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja lisäsi.