World Cupin televisointipäätös puhuttaa. Uutisoimme eilen, että Suomen pelit näkyvät ilmaiskanavalla, mutta välieristä eteenpäin ottelut näkyvät suorina vain maksullisissa palveluissa.

Leijonat.comin lukijoissa televisiointipäätös on aiheuttanut kiukkua.

– Eikö nää tajua, että nuoret ja lapset haluaa nähdä idoleitaan ja oppii samalla katsomalla. Itse jääkiekkoa pelanneena voin sanoa, että oli muksuna mukava katsella maajoukkuepelejä! Ehkä jotain opinkin. Raha, raha, raha! Eikö tässä elämässä enää millään muulla ole väliä! eräs lukija kommentoi Facebookissa.

– No ei ollu yllätys. Taas yritetään köyhiltä viedä tuhkatkin pesästä. Ja kohta ihmetellään, kun katsojaluvut alhaiset…, toinen lukija miettii.

– Jos ois pitäny valita tämän ja olympialaisten välillä, niin tän oisin kattonu kyllä Ylellä, eräs lukija puntaroi.

Suomi pelaa ennen turnausta kolme harjoitusottelua, jotka kaikki näkyvät sekä Viasatin maksullisissa palveluissa että ilmaiseksi Nelosella. Ensimmäinen peli on vuorossa tulevana torstaina, kun Suomi isännöi Ruotsia. Varsinainen turnaus alkaa Suomen osalta maanantaina 19. syyskuuta klo 03. Tuolloin Suomi kohtaa Pohjois-Amerikan yhdistelmäjoukkueen. Kaikki Suomen pelien lähetysajat näet tästä.