Leijona-veskari: ”Ei paljon jaksa ajatuksia uhrata, kun hyökkäyksen pelitavasta höpöttävät”

Leijonien viime kevään MM-sankari Mikko Koskinen kertoo, että ensimmäisinä World Cupin leirityspäivinä keskityttiin ennen kaikkea pelitapa-asioihin. Maalivahtitroikalle se tarkoittaa vähän vähemmän intensiivistä aikaa.

– Hyvältä touhu ja meininki on näyttänyt. Kun puhutaan oman alueen puolustuspelistä, silloin pitää tietysti vähän kuunnella, kun vaikka päätykiekkojen pelaamisesta keskustellaan. Mutta kun ne höpöttävät jotain hyökkäysalueen pelitavasta, niin ei siihen paljon jaksa omia ajatuksia uhrata, “Kolmen metrin Koskinen” naurahtaa Leijonat.comin haastattelussa.

Leijonien pukukopissa Koskinen, Pekka Rinne ja Tuukka Rask muodostavat tiiviin kolmikon.

– Pieni joukkue joukkueen sisälle siitä muodostuu. Me mennään vähän muita aiemmin jäälle ja ollaan vähän enemmän keskenään, mutta ei siinä muuten ihmeellistä.

Hotellihuonetta veskarit eivät Torontossa sentään jaa.

– Nyt on sen verran hyvin järjestetty turnaus, että jokainen saa ilmeisesti oman huoneen. Ihan hyvä niin, kun on pitkä reissu, niin saa vähän omaakin aikaa.

Koskisen seurajoukkue SKA on aloittanut kauden jälleen mainiosti. Yhdeksästä pelistä on saldona kuusi voittoa ja kolme tappiota, joista kaksi jatkoajalla tai rankkareilla.

– Tosi hyvältähän se näyttää. Huikea porukka on kasassa ja ollaan pelattu hyvin. On tosi luottavainen fiilis.

Koskinen on ollut maalilla nyt neljässä pelissä. Hän on torjunut kolme voittoa ja yhden tappion, ja tilille on ehtinyt tulla myös jo syöttöpiste sekä yksi jäähy.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004