NHL-kausi on aivan nurkan takana, mikä tarkoittaa sitä, että joukkueiden kokoonpanot ovat pian lyöty lukkoon. Myös seurojen ketjukoostumukset alkavat pikkuhiljaa olemaan valmiina, mutta vielä ainakin tällä hetkellä jotakin on jätetty myös spekulaatioiden varaan.

Yhdysvaltalaissivusto Fox Sports ennakoikin vielä omassa jutussaan Minnesota Wildin ketjuja. Kirjoituksen mukaan minnesotalaisseuran kakkosketjun hyökkäystrio tulisi olemaan hyvin suomalaispainotteinen, sillä siinä pelaisi Mikko Koivu, Mikael Granlund sekä yhdysvaltalaislaituri Jason Zucker.

Koivu tulisi toimimaan ketjun keskushyökkääjänä, mikä tarkoittaisi Granlundin siirtymistä laiturin tontille. 24-vuotias oululainen on pelannut käytännössä koko NHL-uransa ajan sentterin paikalla, mikä on aiheuttanut fanien keskuudessa pientä närää – joskus hiukan suurempaa.

Suomalaiskaksikko pelasi samassa ketjussa myös äskettäin päättyneessä World Cupissa.

Granlundin laitaan siirtymistä edesauttaa Wildin kesällä hankkima Eric Staal, joka olisi Fox Sportsin jutun mukaan seuran uusi ykkössentteri.

Wildin kolmas suomalaishyökkääjä Erik Haula olisi Fox Sportsin mukaan Wildin kolmossentteri. Hänen laidoillaan tulevat viilettämään Nino Niederreiter sekä entinen maalitykki Jason Pominville.