Kanadalainen Sportsnet arvioi NHL-kauden alla kunkin pelipaikan parhaat pelaajat. Juttusarjan päätösosassa on rankattu liigan 20 parasta maalivahtia, joiden joukossa on seitsemänneksi yltänyt suomalainen Tuukka Rask. Muilla pelipaikoilla parhaiden joukkoon mahtuivat puolustaja Sami Vatanen ja keskushyökkääjä Aleksander Barkov.

Sportsnet on pilkkonut maalivahtien osaamisen kolmella osa-alueella, jotka ovat suoritustaso, suoritusvarmuus ja vaikeusaste. Raskin yhteispistemäärä näillä osa-alueilla on 65,65/100 (suoritustaso: 34,67, suoritusvarmuus 15,60/20, vaikeusaste 15,38/30). Sivuston mukaan Rask on atleettinen ja ällistyttävän hyvät refleksit omaava maalivahti, joka napsii joukkueelleen voittoja kokonaisvaltaisella osaamisellaan. Raskin tilastot ovat kärsineet hänen seurajoukkueensa Boston Bruinsin puolustuksen heikennyttyä, mutta suomlaismaalivahti kuuluu siitä huolimatta maailman eliittiin.

NHL:n parhaaksi vahdiksi on arvioitu Montreal Canadiensissa ja etenkin Kanadan maajoukkueessa käsittämättömän hyviä otteita esittänyt Carey Price, jonka pistemäärä on huima 84.13/100. Listan kakkospaikkaa pitää New York Rangersin ruotsalaisvahti Henrik Lundqvist ja kolmospaikkaa venäläinen Semjon Varlamov, joka edustaa Colorado Avalanchea.