Kaikkiaan viisi suomalaista pääsi tositoimiin Minnesotassa paikallisen Wildin ja Winnipeg Jetsin kohtaamisessa. Harjoitusottelu päättyi Minnesotan selvään 5-1 kotivoittoon.

Minnesota aloitti ottelun maalinteon reilun kymmenen peliminuutin jälkeen, mutta Winnipegin suomalaishyökkääjä Joel Armia tasoitti lukemat hetkeä myöhemmin. Jetsin puolustaja Josh Morrisey antoi komean syötön röyhkeästi maalille nousseelle Armialle, joka kiepautti kiekon komeasti reppuun.

Winnipeg Jets

@NHLJets
Armia's hands are 👌

Armian osuma jäi lopulta laihaksi lohduksi Jetsille, joka jäi Minnesotan jyrän alle kolmannessa erässä. Kotijoukkue latoi viimeisessä erässä peräti neljä osumaa. Suomalaisista tehoille pääsivät voittomaaliin syöttänyt Mikko Koivu ja 4-1-osuman syöttänyt Erik Haula. Minnesotan Mikael Granlund ja Winnipegin Patrik Laine jäivät tehopisteittä.