Jo ennen kauden alkua moni piti Nashville Predatorsia koko Läntisen konferenssin suosikkina, ja viime yönä nähty avausottelu oli vakuuttava. Predators nimittäin voitti Chicago Blackhawksin lukemin 3-2.

Moni piti ennen kauden alkua Predatorsin heikoimpana lenkkinä maalivahtipelaamista – eli siis toisin sanoen Pekka Rinnettä. Viime yön ottelun alku olikin Predators-fanien kannalta pelottava, sillä Rinne päästi avauserässä selkänsä taakse kaksi maalia.

Tämän jälkeen suomalaisvahti astui kuitenkin esiin ja oli lopulta Predatorsin voiton yksi takuumiehistä. Rinne torjui ottelussa kaiken kaikkiaan 22 laukausta, joten hänen torjuntaprosenttinsa oli 91,7.

Lähtökohdat muuttuneet

Predators oli pitkään joukkue, joka ylsi parhaimmillaan pudotuspeleihin, mutta siellä menestyminen oli tuskaista. Nyt lähtökohdat ovat monien papereissa kuitenkin sellaiset, että Predatorsin odotetaan voittavan. Sen odotetaan olevan joukkue, joka pystyy parhaimmillaan yltämään vaikka mestaruuteen saakka.

Se hankki viime kaudella riveihinsä ykkössentterin Ryan Johansenin muodossa, sekä menneenä kesänä P.K. Subban liittyi joukkueen vahvuuteen. Myös Rinne on vakuuttunut tämän hetkiseen kokoonpanoon.

– Meidän pukukopissamme on valtava määrä lahjakkuutta. Jokaisena eri iltana eri kaverit pystyvät nousemaan esiin ja olemaan ottelun hahmoja, Rinne kertoi The Tennesseanille.