Jääkiekon MM-kisoihin valmistautuva Suomen A-maajoukkue seilaa voittoputkessa. Leijonat otti tämän maajoukkueleiriviikon ensimmäisessä ottelussa voiton Norjasta. Suomen voittolukemat Sarpsborgissa pelatussa ottelussa olivat 3-0.

Viime viikolla Suomi voitti kahdesti Slovakian.

Jarkko Malinen teki ottelun avauserässä uransa ensimmäisen A-maaottelumaalin vieden Suomen 1-0 –johtoon. Syöttöpisteen osumaan sai Rony Ahonen.

2-0 –maali syntyi toisessa erässä ylivoimalla. Maalin ampui komealla lämärillä Juuso Hietanen Anssi Salmelan syötöstä.

Salmela sai illan toisen syöttöpisteensä kolmannessa erässä Suomen 3-0 –maaliin. Salmela ampui viivasta ja Jere Sallinen viimeisteli maalin edessä pomppineesta irtokiekosta Leijonien kolmannen osuman. Salmela palkittiin Suomen parhaana.

Suomi kohtaa Norjan seuraavan kerran sunnuntaina.