Nashville Predatorsin maalivahtiosasto näyttää pelottavan vahvalta. Ykkösvahti Pekka Rinteen taustalta pinnalle pyrkii nuori Juuse Saros, joka on hurmannut taalajäillä jo 21-vuotiaana.

Saros nousi Predatorsin suurimmaksi sankariksi yön kierroksella, kun joukkue haki 3-1-vierasvoiton San Jose Sharksin kotiluolasta. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu suomalaistorjuja venyi kiekon eteen yhteensä 25 kertaa.

– Hän oli mahtava, Predatorsin tähtihyökkääjä James Neal kiteytti seuran sivuilla.

Predators on ollut pitkään Rinteen johtama seura. Nyt kokeneempi suomalainen on saamassa todellisen haastajan nuoremmasta maamiehestään. Saros on voittanut tällä kaudella 17 pelistään komeat 15. Tilasto on lähes maaginen 21-vuotiaalle lupaukselle.

– Hän on tehnyt valtavia torjuntoja oikeina aikoina. Hän on ollut loistava läpi vuoden, Neal kiteytti.