Helsingin Jokerit solmi mittavan yhteistyösopimuksen kiinalaisjoukkue Kunlun Red Starsin kanssa. Tavoitteena on kehittää jääkiekon kasvua Kiinassa ennen vuonna 2022 pelattavia Pekingin olympiakisoja.

– Jokerit valikoitui yhteistyökumppaniksi tarkan taustatyön jälkeen. Helsinkiläisjoukkue osoittautui KHL:n ja Euroopan ammattimaisimmaksi organisaatioksi. Myös pitkät perinteet puhuivat puolestaan, Kunlun Red Starin hallituksen puheenjohtaja Mr Xiaoyu Zhao kertoi Jokerien verkkosivulla julkaistussa tiedotteessa.

Helsinkiläisseuran pääomistaja Harry Harkimo on tuoreeseen yhteistyösopimukseen hyvin tyytyväinen. Alkavalla kaudella Jokerit juhlistaa pitkää taivaltaan jääkiekon parissa ja sopimus on hieno osoitus seuran perinteistä.

-Tämä sopimus on osoitus työmme arvostuksesta suomalaisen jääkiekon kehittämisessä. Hieno avaus Jokereiden 50 -vuotisjuhlakaudelle, Harkimo suitsutti.

Yhteistyön tarkoituksena on kehittää ja viedä eteenpäin kiinalaista jääkiekkoa kaikilla osa-alueilla. Parannusta haetaan seuratoimintaan, ammattivalmennukseen, pelaajien ja olosuhteiden kehittämiseen, sekä myös myyntiin ja markkinointiin.