Antti Raannan suoritusvarmuus läpikauden herättää kysymyksiä lähestyvän NHL-kauden alla, kirjoittaa Real Sport 101 –sivuston toimittaja William Grigsby.

29-vuotias suomalaismaalivahti on pelannut NHL-urallaan Chicago Blackhawksissa ja New York Rangersissa, joissa hän on toiminut kakkosvahdin roolissa. Molemmissa seuroissa Raanta on toiminut mainiosti, eivätkä tilastot valehtele, mutta tulevalla kaudella pelaaja on ensi kertaa ykkösvahdin roolissa.

– Suurin vastaamaton kysymys on, että pystyykö Raanta ylläpitämään tasonsa koko NHL-kauden? Varamaalivahti Louis Domingusta voidaan käyttää useammin, jos Raanta ei vastaa odotuksiin, toimittaja kirjoittaa.

Grigsbyn mukaan jos suomalaisvahti vain pitää tasonsa, voi hän hyvinkin ansaita seuralta jatkosopimuksen. Tämä takaisi Raannalle pitkäaikaisen paikan NHL-seuran ykkösmaalivahtina.