Oulun Kärpät palkkasi seuraan kehitysvalmentajaksi Jari Laukkasen.

Entinen SM-liigakiekkoilija tulee toimimaan Kärppien juniorivalmentajien mentorina ja osana pelaajatarkkailua juniori ja ammattilaistasolla.

– Tällä toimenpiteellä pyrimme vahvistamaan Kärppien junioritoimintaa, joka on koko organisaation kivijalka. Haluamme luoda mahdollisimman hyvät edellytykset ja tukitoimet huippulahjakkuuksien kehittymiselle ja sitä kautta olla omavarainen liigajoukkue, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoo seuran verkkosivuilla.

Oulu on Laukkaselle hyvin tuttu kaupunki jo entuudestaan. Entinen hyökkääjä pelasi 90-luvun lopulla Kärppien riveissä ja oli nostamassa joukkuetta SM-liigaan. Neljän Oulussa vietetyn kauden jälkeen Laukkanen jatkoi seuran juniorivalmentajana peräti kahdeksan kauden ajan.

– Tarjolla oleva työnkuva on erittäin mielenkiintoinen ja uskon että monivuotisen pelaaja- ja valmentajakokemukseni avulla minulle on kehittynyt sellainen kokemuspohja jonka avulla pystyn auttamaan organisaatioita, valmentajia sekä myös pelaajia, Laukkanen itse kommentoi tuoretta pestiään.