Jonne Virtanen kunnostautui TPS:n tiistai-illan CHL-pelissä nyrkkitappelussa.

Järkälemäinen hyökkääjä tappeli jo avauserässä yhdessä kanadalaiskonkari Mathieu Gagnonin kanssa. Kaksikko lensi tilanteen jälkeen odotetusti suihkuun. Pohjois-Amerikan farmisarjoista tuttu Gagnon on tunnettu juuri valtavista jäähymääristään.

Virtanen on kovan pelinsä ohella lisäksi tunnettu sosiaalisen median preesensistään. TPS-kolossi innostui kuittaamaan tappelun jo pelin aikana. Hyökkääjä twiittaili ottelun ollessa vielä käynnissä ja esitteli tuttua kuivaa huumoriaan.

– Nonni, taas saa lapsille selitellä, Virtanen kirjoitti ja lisäsi loppuun vielä tägin nahistelu.

TPS kaatoi lopulta brittiläisen Nottinghamin maalein 5-2. Voitto ei auttanut turkulaisia silti jatkoon lohkovaiheesta.

https://twitter.com/monsterimonni/status/917794834454327296

HC TPS

@HCTPS
Kiekko jäässä ja päät kylmänä kolmanteen ja viimeiseen erään! #HCTPS