[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

NY Islanders-Winnipeg
Lauantaina 23.12 klo 20.00
NHL

Kotijoukkue NY Islanders on voittanut vain yhden ottelun edellisestä viidestä ja on enää vain yhden pisteen erolla kiinni viimeisessä pudouspelipaikassa. Edelliseen kuuteen otteluun joukkue on päästänyt toiseksi eniten osumia (26) koko sarjassa, joten joukkueen ongelmakohta on selvillä. Koko kauden osalta joukkue on päästänyt 125 maalia, eli lähes 3,6 osumaa jokaista ottelua kohti. Ainoastaan sarjan ylivoimaisesti heikoin joukkue Arizona on päästänyt enemmän maaleja, 127 osumaa. Toki Islanders on myös iskenyt osumia, joukkue on toisena tehtyjen maalien vertailussa samaisella 125 maalilla. John Tavares 21+24 ja Josh Bailey 10+35 ovat tehokkaimmat pelimiehet joukkueessa.

Winnipeg pelaa hieman heikompaa jaksoa tällä hetkellä, kaksi voittoa viidestä ottelusta ja RL-tappio Bostonille viime kierroksella on vähemmän, mihin tällä kaudella on jo totuttu. Patrik Laine nousee kohisten maalipörssissä, suomalaistähdellä on jo 18 osumaa kasassa ja johtaa ylivoimamaalien osalta koko sarjaa. Bostonia vastaan nähtiin upea soolomaali, joka todisti jälleen kerran sen, että Laine ei ole vain one timereita pommittava kone ylivoimalla. Winnipeg johtaa Central-divisioonaa ja sen peli on tappioista huolimattakin ihailtavan tasapainoista, 119 tehtyä maalia ja 100 päästettyä maalia. Blake Wheeler on kohonnut joukkueensa tehokkaimmaksi pelaajaksi tehoilla 9+32.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkueelta uupuu hyökkääjä Nikolay Kulemin. Winnipegiltä sivussa ovat ykköspakki ja viivapeloite Dustin Byfuglien sekä puolustaja Toby Enstrom.

Arvio

Winnipegin kenttätasapaino on ollut aivan alkukautta lukuunottamatta erittäin hyvässä kunnossa, jonka varaan joukkueen on ollut helppo rakentaa. Jokaisen pelaajan rooli on selvillä ja kaikki tietävät mitä kentällä pitää tehdä. NY Islanders on erittäin tulivoimainen joukkue, mutta valitettavasti puolustuspään ongelmat ovat jatkuvasti ongelmana. Molempien joukkueiden viime aikaisessa vireessä olisi toivomisen varaa, mutta Winnipeg on vieraissakin suosikki tasapainoisemman materiaalinsa ja pelitapansa vuoksi. NY Islanders on pelannut koko sarjan huonointa alivoimaa, joten Patrik Laineella ja kumppaneilla on mahdollisuus komistaa lukemiaan ja napata pisteet ylivoimapelaamisen kautta.

NY Islanders-Winnipeg 2 (2.70)