[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Buffalo-NY Rangers
Maanantaina 1.1 klo 20.00
NHL

Buffalo Sabres ja NY Rangers kohtaavat uudenvuodenpäivänä talviklassikossa ulkoilmapelissä. Ottelu alkaa suomalaisittain mukavaan aikaan, jo klo 20.00!

Buffalolla kausi on edennyt tutuissa merkeissä. Toiveikkaina kauteen lähtenyt joukkue on joutunut tunnustumaan tosiasiat ja sen taso ei vain riitä korkemmalle. Edellisestä kuudesta ottelustaan vain kaksi voittanut joukkue on toiseksi viimeisenä, takanaan ainoastaan umpisurkea Arizona. Joukkueen peli on paremman näköistä kuin aivan kauden alussa, mutta se ei vieläkään riitä pitkiin pisteputkiin. Joukkue on tehnyt ylivoimaisesti vähiten maaleja koko sarjassa ja sen maalisuhde on 84-126. Jack Eichel jatkaa joukkueensa tehoikkaimpana pelaajana tehoilla 15+20.

NY Rangers on toipunut heikosta alkukaudestaan ja on jälleen kerralla matkalla pudotuspeleihin. Se on voittanut kolme ottelua edellisestä kuudesta ja puolustuspeli on Henrik Lundgvistin ohella ollut vakuuttavaa. Michael Grabner on joukkueensa tehokkain maalintekijä 17 osumallaan, Mats Zuccarello taas tehokkain pistemies tehoilla 8+21. Rangers luottaa edelleen tiukkaan pudotuspeliin ja tähtimaalivahtinsa loistaviin otteisiin, joukkueen ottelut ovat keskimääräistä vähämaalisempia nyky-NHL:ssä.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkue Buffalolta sivussa ottelusta on ainoastaan puolustaja Taylor Fedun. NY Rangersilla ei poissaoloja ole.

Arvio

Ulkoilmaottelussa on aina oma tunnelmansa ja pelistä voi muodostua minkälainen hyvänsä. NY Rangers on joukkueista parempi ja tasapainoisempi, mutta Buffalo on voittanut kolme edellisestä viidestä kohtaamisesta. Buffalo on menettänyt paikkansa pudotuspeleihin jälleen kerran ennen kauden puoltaväliä, mutta ulkoilmaottelu massiivisen yleisön edessä sytyttää varmasti pelaamaan. Pelaavampi Buffalo sopinee hyvin Rangersille, joka tiiviillä pelillä ja nopeilla pelaajille pääsee iskemään vastaan ja tekemään voittoon tarvittavat maalit. Rangers kelpaa veikkaajien vetolapuille mukavalla vieraskertoimella.

Buffalo-NY Rangers 2 (2.01)