[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Edmonton-Anaheim
Perjantaina 5.1 klo 4.00
NHL

Edmontonin syöksy viime kauden jälkeen on ollut koko NHL-kauden suurimpia yllätyksiä. Joukkueen peli ei ole ollut missään vaiheessa valmista, vaan löperö puolustuspeli ja helpot virheet toistuvat ottelusta toiseen. Joukkueella oli vielä hienoinen sauma pudotuspeleihin kovalla loppukirillä, mutta viimeistään nyt toiveet sen saavuttamisesta ovat kaikonneet. Joukkue on hävinnyt neljä viimeisintä otteluaan, joista Winnipegille ja LA Kingsille peräti 0-5. Tappioiden myötä ero pudotuspelipaikkaan kasvoi jo yhdeksään pisteeseen. Jesse Puljujärvi saanee pelata koko kauden ylhäällä, jos jatkaa yhtä tehokkaasti kuin tähänkin asti, nyt on hyvä sauma ajaa tulevaisuuden tähti kunnolla NHL-kaukaloihin.

Anaheim on juuri nyt koko sarjan kolmanneksi kuumin joukkue. se on voittanut viisi otteluaan edellisestä kuudesta, ja sairastuvalta palanneet Ryanit Getzlaf ja Kesler ovat suuri osa tätä nousua. Kova vire tuli joukkueelle kreivin aikaan, sillä se on edelleen viimeisillä pudotuspelipaikoilla. Rickard Rakell on joukkueensa paras maalintekijä, osumia hänellä on kasassa 15. Ryan Getzlaf on pelannut puolet vähemmän otteluita, ja hänellä on siitä huolimatta kasassa upeat tehot 3+20.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Edmonton ei pysty piiloutumaan edes loukkaantumisten taakse, sillä ei ole poissaoloja. Anaheimilta puuttuvat muutamat hyökkäyspään pelaajat, kuten Corey Perry, Patrick Eaves ja Mike Liambas.

Arvio

Edmontonin pelissä on viime kierroksilla näkynyt pudotuspelipaikan lipeäminen käsistä. Se on suuri pettymys etenkin pelaajille, jotka varmasti ja aidosti lähtivät menestys silmissä kiiluen uuteen kauteen. Joukkueen peli ei vain ole sopivassa balanssissa vastustajiin nähden, jotain uupuu. Anaheim on näyttänyt olevansa selkeästi pudotuspelijoukkue, kunhan se saa kaikki loukkaantuneet pelaajansa takaisin kokoonpanoon. Kaikki on joukkueen osalta hyvissä käsissä, joten mitään hätää ei ole. Joukkueet ovat tehneet tällä kaudella saman verran maaleja (114) mutta Edmonton on päästänyt niitä 16 enemmän, joten selkeä kehityskohde on tiedossa, Edmontonin viisikko ei ole tarpeeksi tiivis. Anaheim on vienyt viidestä edellisestä kohtaamisesta peräti neljä, kahdesti jatkoajan jälkeen. Maukas vieraskerroin saa pelaamaan jälleen Anaheimin voittoa, sen verran heikko Edmonton juuri nyt on sekä pelillisesti että henkisesti. Anaheim voittaa, viimeistään voittomaalikisassa.

Anaheim voittaa, sisältää jatkoajan ja RL-kisan (2.11)