[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Washington-Carolina
Perjantaina 12.1 klo 02.00
NHL

Washington jyrää viiden ottelun voittoputkessa ja on noussut Metropolitan-divisioonan kärkeen. Voitoista peräti kolme on tullut jatkoajalla, joten liian helppoa ei ole ollut, mutta joukkue on näyttänyt sitkeytensä. Washingtonin todellinen menestys punnitaan vasta kevään pudotuspeleissä, pelkkä runkosarjamenestys ei enää riitä. Alex Ovechkin on itseoikeutetusti joukkueensa paras pistemies ja maalintekijä tehoilla 27+19. Myös hänen kohdallaan katseet siirtyvät pudotuspeleissä suorittamiseen, edellisinä keväinä venäläistähden suorittaminen on pudonnut rajusti pudostuspelien alkaessa.

Carolinalla oli muutama viikko vielä hieno vire päällä ja joukkue voitti pelejä toisensa jälkeen ja näytti nousevan jopa pudotuspelipaikkaan oikeuttavalle sijalle. Nyt joukkue on hävinnyt viimeisestä viidestä pelistään neljä ja valahtanut divisioonansa viimeiseksi. Toki tasaisessa taistelussa se on vain pisteen päässä viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussa pitävästä Pittsburghista. Joukkueen olisi alettava voittamaan pian, jotta taistelu pysyy vielä elossa. Suomalaiset tähdet ovat joukkueensa parhaat pistemiehet, Teuvo Teräväinen tehoilla 11+24 ja Sebastian Aho tehoilla 14+20. Ahon loukkaantuminen jäi onneksi lieväksi ja suomalaiselta ei jäänyt yhtään ottelua väliin.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkueella ei ole poissaolohuolia, vaan se pääsee otteluun parhaalla kokoonpanollaan. Myöskin Carolinalla on pelaajapakka kunnossa, silläkään ei ole merkittäviä poissaoloja.

Arvio

Washington lähtee otteluun selvästi paremmista lähtökohdista, kotietu ja vakuuttava voittoputki takaavat hyvän lähtöasetelman. Carolina on tulevaisuuden joukkue, jolta ei voida odottaa suurta menestystä vielä tällä tai seuraavallakaan kaudella. Taistelu pudotuspelipaikasta jo näin aikaisessa vaiheessa uudelleenrakennusprojektia on hieno näyttö joukkueen sisällä olevasta hurjasta potentiaalista. Maalivahtitaistelussa Washington on myös edellä, Holtby on NHL:n parhaita maalivahteja, kun taas Carolinan kaksikko Cam Ward – Scott Darling ei ole täysin vakuuttanut. Joukkueet kohtasivat tammikuun alussa, jolloin Washington voitti vieraissa jatkoajan jälkeen 5-4. Nyt voitto tulee varsinaisella peliajalla mainitun maalivahtiedun ja taitavamman hyökkäyksen avulla, Carolina jatkaa edelleen tappioputkessa tämänkin ottelun jälkeen.

Washington-Carolina 1 (2.00)