[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Colorado-Anaheim
Maanantaina 15.1 klo 22.00
NHL

Maanantai-iltana nähdään poikkeuksellisesti NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan, kun ottelukierrokset jatkuvat pudotuspelipaikoista.

Colorado on ollut NHL:n kuumin joukkue sitten vuodenvaihteen, joukkue on voittanut peräti kuusi ottelua putkeen ja noussut tosissaan taistelemaan paikasta pudotuspeleihin. Tämä olisi uskomaton tasonnosto viime kauden mahalaskun jälkeen, mutta ihan realistinen tavoite. Tällä hetkellä paikka tuonne harvojen joukkoon olisi vain kahden pisteen päässä. Nathan MacKinnon pelaa elämänsä kautta tehoilla 19+34, Mikko Rantanen tulee toisena perässä tehoilla 15+26. Gabriel Landeskog komppaa kaksikkoa vielä tehoilla 16+16. Kyseessä on yksi kuumimmista ja vaarallisimmista ketjuista koko sarjassa.

Anaheim tipahti pois pudotuspelipaikalta, kun kovaan vireeseen yltynyt Calgary nousi sen ohitse pisteissä. Anaheim on löytänyt peliinsä järkeä kun loukkaantumiset hellittivät muutama viikko sitten. Viimeisestä viidestä ottelustaan joukkue on voittanut kolme. Peli on edelleen tasapainossa, puolustuspää ei vuoda ja joukkue viimeistelee vähintäänkin kohtuullisesti. Toki lisätehokkuudesta hyökkäyspäässä ei olisi haittaa, välillä otteluista tulee liiankin tiukkoja Anaheimin kannalta. Corey Perry on ollut pettymys seitsemällä maalillaan, häneltä odotetaan varmasti jatkossa enemmän. Tärkeä Ryan Kesler on pelannut tällä kaudella vasta seitsemän ottelua, tehot ovat 2+2. Kesler tulee parantamaan kauden edetessä.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkueella ei loukkaantumisia ole. Anaheimilta sivussa ovat hyökkääjät Patrick Eaves sekä Mike Liambas. Joukkue ei tunnu saavan missään vaiheessa parasta kokoonpanoaan kentälle yhtä aikaa.

Arvio

Coloradon kuuma vire on asia, jota kukaan ei osannut ennustaa vielä muutama viikko sitten. Nyt joukkue näyttää taistelevan tasapäisesti paikasta pudotuspeleihin ja pelaa siinä sivussa tehokasta peliä. Ratkaisijoita löytyy myös hurjan ykkösketjun takaa. Anaheim on tuskaillut koko kauden tehottomuuden kanssa, se tekee tällä tavalla peleistä itselleen liian vaikeita. Tehottomuus jäytää varmasti luottohyökkääjien mieltä, ja kauden loppupuoliskosta on muodostumassa raskas. Colorado on kotikentällään suosikki voittamaan ottelun, ja millä kertoimella!

Colorado-Anaheim 1 (2.55)