[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Carolina-Calgary
Sunnuntaina 14.1 klo 22.00
NHL

Carolina on tiukassa paikassa Metropolitan-divisioonassa, se on viimeisellä sijalla, mutta samaan aikaan vain pisteen päässä pudotuspelipaikasta. Peräti viisi joukkuetta ovat pisteen sisällä toisistaan, joten kamppailu viimeisistä paikoista pudotuspeleihin kestänee aivan runkosarjan loppuun asti. Edellisestä viidestä ottelustaan joukkue on pystynyt voittamaan vain kaksi, dramaattinen tappio Washingtonia vastaan tuli viimeisellä sekunnilla, joka voi tulla vielä kalliiksi. Suomalaisduo Aho – Teräväinen dominoi joukkueen sisäistä pistepörssiä, tulikuuma Aho on joukkueensa paras maalintekijä 16 osumallaan ja tehopisteet ova yhteensä 16+21. Aho on ollut uuden vuoden tehokkain pelaaja koko NHL:ssä!

Calgary on löytänuy upean vireen juuri oikealla hetkellä. Yhdessä Coloradon kanssa se on koko sarjan kuumin joukkue kuudella peräkkäisellä voitolla. Se on pystynyt kääntämään tiukkojakin otteluita itselleen maalin erolla. Joukkueen peli perustuu tiivistyneeseen puolustuspeliin sekä vihdoinkin tasapainoiseen maalivahtipelaamiseen. Johnny Gaudreau nauttii pelaamisesta uusituilla säännöillä, ja on nakuttanut jo tehot 14+37. Sean Monahan on paukuttanut jo 21 maalia. Voittoputkensa aikana joukkue on kivunnut pudotuspelipaikkaan kiinni, ja sillä on kaikki mahdollisuudet pitää se hallussaan myös lopun runkosarjan ajan.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Carolinalta puuttuu ainoastaan puolustaja Brett Pesce. Calgaryltä sivussa on hyökkääjä Michael Frolik.

Arvio

Carolina on tehnyt tästä kaudesta itselleen vaikean, kun sen puolustupään virheet maksavat tärkeitä sarjapisteitä koko ajan. Justin Faulk (-10) ei ole edellisvuosien vireessä, vaan kokeneellekin puolustuspään johtajalle tulee omituisia virheitä. Lisäksi Carolina häviää tulivoimassa Konferenssinsa ehdottomille kärkijoukkueille. Calgaryn peli perustuu tiiviiseen peliin, Mike Smith toimii viimeisenä lukkona maalilla. Carolina voi kiusata Calgarya koko ottelun ajan, mutta erittäin nopea Calgary voittaa ottelun viimeistään jatkoajalla. Nopeat jalat (Gaudreau, Monahan..) kääntävät vaakaa vierasjoukkueen suuntaan, etenkin kun joukkue on upeassa voittoputkessa.

Carolina-Calgary 2, sisältää jatkoajan ja RL-kisan (2.00)