Jokerit koki jääkiekon KHL:ssä jo peräti kolmannen maalin tappion putkeen, kun isäntäjoukkue Neftehimik Nizhnekamsk kellisti sunnuntaivieraansa numeroin 3-2. Tappio tuli karulla tavalla.

Helsinkiläisjoukkue johti vain reilun kuuden minuutin jälkeen jo 2-0 John Normanin ja Nicklas Jensenin maaleilla, lisäksi veskari Ilja Ezhov oli pommitettu vaihtoon vieraiden toimesta.

Kotijoukkue kuitenkin heräsi, ja käänsi ottelun päätöserässä. Se teki 2-2- ja 3-2-maalit muutaman minuutin sisään päätähtenään Dan Sexton. TPS:ssä kaudella 2013-14 runkosarjan 39 ottelussa 37 pinnaa nakuttanut jenkki teki tasoitusmaalin ja syötti voitto-osuman.

Tappioputkessa vaeltava Jokerit jatkaa kauttaan ensi viikon alussa Erkka Westerlundin luotsaaman Salavat Julajev Ufan vieraana.