Vaikka hyökkääjä Erik Haulan tähdittämä Vegas Golden Knights johtaakin NHL:n pudotuspelien avauskierroksen ottelusarjaa Los Angeles Kingsiä vastaan voitoin 2-0, ei debytanttijoukkue voi nostaa jalkaa kaasulta vieläkään. Kaksi maalin tappiota (0-1 ja 1-2je.) kokenut Kings on nimittäin saamassa rosteriinsa takaisin tähtipakki Jake Muzzinin.

Joukkueen sisäpiiriläinen ja toimittaja Jon Rosen viesti Twitter-tilillään, että Muzzin mm. veti seuraavaan pelin valmistautuvalle Kingsille verryttelyt. Hän on pelannut edellisen kerran maaliskuun lopulla.

LA Kings Insider

@lakingsinsider
Muzzin leads the stretch.

LA pelasi toisessa osassa ilman kolmea kärkipakkia, kun sivussa olivat Muzzinin tavoin loukkaantuneena ollut Derek Forbort ja pelikieltoa lusinut Drew Doughty. Koska ainakin Muzzin ja Doughty palaavat, on ottelusarjaa hallitsevalla Vegasilla edessä tukala paikka Los Angelesissa.

Haula ja kumppanit ovat tehneet kahdessa pelissä vain kolme maalia, mutta toisaalta joukkue on silti kuskin paikalla voittojen valossa.

Kings ja Vegas kohtaavat Suomen aikaa maanantaiaamuna kello 05.30.