Liigajoukkue Kuopion KalPa tiedotti keskiviikkona peräti kuudesta tuoreesta pelaajasopimuksesta.

Kuopiolaisten riveihin ensi kaudeksi liittyvät Severi Immonen, 17, Pekka Suhonen, 17, Eetu Paasovaara, 20 , Karri Kapanen, 17, Topias Ranta, 18 sekä Kim Nousiainen, 17. Joukosta Nousiainen teki kolmen vuoden pahvin. Loput solmivat vain ensi vuoden kattavan sopimuksen.

– Pitkäjänteinen työnteko, jatkuvuus sekä pelaajien kasvattaminen ja kehittäminen ovat meille tärkeitä arvoja menestyksen rakentamisessa ja ne kaikki yhdistyvät hienosti näiden tulevaisuuden nimien sopimuksissa, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman kertoo seuran tiedotteessa.

Tällä kaudella Suhonen, Immonen, Nousiainen, Paasovaara sekä Ranta pelasivat KalPan A-junioreissa ja voittivat kauden päätteeksi nuorten SM-liigan mestaruuden.

– Olemme hyvin positiivisella mielellä siitä, että nämä pelaajat haluavat jatkaa Kuopiossa. He ovat vielä nuoria pelaajia ja vaikka ensi kausi tulee lähtökohtaisesti heidän osaltaan sujumaan A-nuorten puolella, tulevat he kehittymään ensi kauden aikana jälleen lisää, Saksman jatkaa.

KalPalla on tässä vaiheessa kasassa 31 pelaajasopimusta ensi kaudelle.