Kärpiltä epäitsekäs ele – lähettää huippulupauksen MM-kisoihin kesken Liiga-finaalien

© Kuva: Juha Tamminen

Liigan finaalisarjaa 3-0 johtava Oulun Kärpät voi varmistaa mestaruuden maanantaina, kun se kohtaa Tapparan Tampereella. Oululaiset kuitenkin joutuvat pärjäämään tästä lähtien ilman huippulupaustaan, joka lähtee maajoukkuetehtäviin.

Kärpät on antanut hyökkääjä Rasmus Kuparille luvan lähteä alle 18-vuotiaiden MM-kisoihin, vaikka Liiga-finaalit ovat edelleen käynnissä. Pikkuleijonat on odottanut Kuparin saapumista vesi kielellä, sillä MM-turnaus on jo käynnissä ja Suomi on pelannut kaksi ottelua. Kuparille jätettiin ylimääräinen paikka kisarosteriin, ja hänen kisapassinsa leimataan maanantaina.

– Maajoukkueen puolesta iso kiitos Ouluun. Sujuva yhteistyö kertoo, kuinka tärkeää Suomi-kiekon ja maajoukkueiden menestys on seuroille, nuorisomaajoukkueiden GM Kimmo Oikarinen kertoo Leijonat.fi:n tiedotteessa.

Kärpät ei ole antanut Kuparille paljoa peliaikaa tänä keväänä, ja tämä on istunut viimeisissä finaaleissa katsomon puolella. Liigan runkosarjassa 18-vuotias hyökkääjä pelasi 39 ottelua ja keräsi tehot 6+8=14.

Kupari on ensi kesän NHL-varaustilaisuuden kuumin suomalaisnimi Jesperi Kotkaniemen kanssa. Viimeisten ennakkojen perusteella molemmat tullaan varaamaan ensimmäisellä kierroksella.

Pikkuleijonat kohtaa tänään kisaisäntä Venäjän. Kupari ehtii joukkueen vahvuuteen vasta tiistaina, kun vastaan asettuu Tshekki.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004