Kun viimeiset pelit ollaan saatu NHL:ssä viimein pelattua, on jokaisella joukkueella nyt kaikki ajatukset ensi kauden pelaajaryhmän kokoamisessa. Viime yönä solmittiin ehkä kesän toistaiseksi suurin vaihtokauppa, kun kaksi seuraa vaihtoivat huippuhyökkääjiä keskenään.

Antti Raannan Arizona Coyotes räväytti ja pystyi luopumaan siirtopyyntöjä viljelleestä Max Domista kovalla hinnalla. Se saalisti Montreal Canadiensin toiseksi tehokkaimman pistemiehen Alex Galchenyukin, joka paukutti menneellä kaudella 51 tehopistettä.

Myös Domi on ollut tehokas hyökkäysalueella, sillä hän on kolmen viimeisen NHL-kauden aikana ylittänyt jokaisella 35 tehopisteen rajan. Tänä vuonna kertyi tehot 9+36=45.

Montrealilla riittää heti töitä Domin kanssa, sillä miehen nykyinen sopimus on päättymässä ensi kuussa. TSN:n tietojen mukaan, uusi jatkosopimus on kuitenkin vain allekirjoitusta vailla.

Galchenyukin sopimus jatkuu vielä kaksi seuraavaa kautta ja tuo miehen tilille 4.9 miljoonaa dollaria vuodessa.