Liiga-joukkue Rauman Lukko vahvisti perjantaina puolustusosastoaan kiinnittämällä yhdysvaltalaispakki Mark Aukin 1+1 -vuotisella sopimuksella.

– Mark Auk on lahjakas pelaaja, jonka saapuminen Raumalle on iso mahdollisuus molemmille osapuolille. Olemme saaneet hänestä hyvät raportit ja katsoneet paljon hänen pelaamistaan, ja sitä kautta nähneet, että hänessä on potentiaalia kasvaa entistä paremmaksi pelaajaksi, Lukon päävalmentaja Pekka Virta sanoi joukkueen verkkosivuilla.

– Aukilla oli vahva tahtotila tulla pelaamaan Eurooppaan, mikä omalta osaltaan helpotti meidän päätöstämme. Meille on tärkeää, että saamme hänet nopeasti mukaan meidän arkeemme ja saamme aloittaa kauden alusta asti yhdessä.

23-vuotias Auk on pelannut viimeiset neljä vuotta Michigan Techin yliopistojoukkueessa. Päättyneellä kaudella hän summasi pelaamassaan 44 ottelussa tehot 9+22 (31) ja oli joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja. Lisäksi hänen tililleen kertyi viisi AHL-ottelua, joissa syntyi yksi maali.

Auk on Lukon toinen ulkomaalaisvahvistus reilun viikon sisällä. Viime viikolla sinikeltaiset allekirjoittivat yksivuotisen sopimuksen tshekkipuolustaja Jakub Krejcikin kanssa.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Mark Auk Rauman Lukon puolustukseen!

Lukko on kiinnittänyt puolustukseensa 23-vuotiaan Mark Aukin. Yhdysvaltalaispuolustaja liittyy sinikeltaisiin 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää: raumanlukko.fi/uutiset/2018/0…

#Lukko #Liiga