Montreal Canadiensin maalivahti Carey Price paljasti maanantaina uuden, NHL-hyväksytyn CCM:n rintapanssarin. Supertähti on kuitenkin huolissaan pienennetyn varustekappaleen turvallisuudesta.

– Tiedän, mitä he yrittävät tällä muutoksella saavuttaa. Se on kuitenkin todella pieni muutos ja en tiedä saadaanko tällä aikaan sellainen lopputulos, joka halutaan todella saavuttaa. Sitä on vaikea selittää, Price tuumaili maalivahdeille suunnatun InGoal Magazine -lehden haastattelussa.

Muutoksella Price viittaa erityisesti aukkoon, joka sijaitsee olkatoppauksen sivustassa sanoen, että se jättää käsivarren osittain paljaaksi. Erityisesti siinä vaiheessa, kun maalivahdit nojaavat kulmatilanteissa tolppaa vasten.

– En sano, että taivas putoaa tämän takia. Mielestäni meidän täytyy kuitenkin varmistaa, että maalivahdit tuntevat olonsa hyväksi, koska viimeinen asia mitä haluan on se, että veskarit joutuvat väistelemään kiekkoja.

Muutos ei koske pelkästään Pricea, vaan kaikkia NHL:ssä pelaavia maalivahteja. Joukkoon mahtuvat myös suomalaiskassarit Pekka Rinne, Tuukka Rask, Antti Raanta, Juuse Saros, Mikko Koskinen, Antti Niemi ja Joonas Korpisalo.

LUE MYÖS: Murheellinen näky! Video: Entinen NHL-miljonääri ja Stanley Cup -voittaja on nykyisin koditon

InGoal Magazine

@InGoalMedia
Exclusive first look at the new NHL-approved chest protector from CCM, courtesy of Carey Price, who walked us through it. Story up now at InGoalMag.com