Liigaseuralta uutispommi: toimitusjohtaja vaihtuu kesken kauden!

© Kuva: Ilari Isotalo

Mikkelin Jukurit vaihtaa toimitusjohtajaa 1. marraskuuta alkaen. Uusi toimitusjohtaja on Pasi Kautonen. Kaksi vuotta toimitusjohtajan virkaa pitänyt Tuomas Muotka siirtyy vaihdoksen yhteydessä syrjään.

Kautosta ei voi kuvailla suoranaisesti lätkäjätkäksi. Hän on aiemmalla urallaan toiminut muun muassa L’Oréalin kaupallisena johtajana, Maxxiumin myynti- ja markkinointijohtajana, sekä lääkeyritys Pfizerin myyntipäällikkönä.

– Pasi oli meille selkeästi paras vaihtoehto organisaatiomme seuraavaa kehitysaskelta silmällä pitäen. Vakuutuimme Pasin meriiteistä, osaamisesta ja halusta lähteä kehittämään Jukurien toimintaa. Haluamme myös kiittää Tuomas Muotkaa hänen vuosistaan Jukureissa ja toivotamme hänelle onnea uusiin haasteisiin, Jukurit HC Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka kommentoi seuran verkkosivuilla.

Jukurien on tarkoitus tehdä toiminnastaan taloudellisesti kannattavaa sekä tehdä mikkeliläisjoukkueesta urheilullisesti vakaa seura, joka kamppailee tosissaan pudotuspelipaikasta joka kausi.

– Tarkoituksena on vahvistaa taloudellista suorituskykyä ja laittaa uusi vaihde silmään urheilullisesti. Haluamme tarjota faneille kilpailukykyisemmän Jukuri-joukkueen ja yhteistyökumppaneille houkuttelevamman vaihtoehdon. Jatkamme myös Mikkelin talousalueen kehittämistä luomalla menestyksennälkäisemmän ympäristön paikalliselle yrittämiselle ja jääkiekolle, kommentoi Jukurien uusi toimitusjohtaja Pasi Kautonen.