Liigassa pirteitä otteita läpi syksyn esittänyt Mikkelin Jukurit tiedotti kotisivuillaan kesken perjantain KalPa-ottelunsa tehneen jatkosopimuksen suurlupaus Mikko Kokkosen, 17, kanssa. Pahvi pitää pakin sarvipäissä kevääseen 2021 saakka.

Jukurien urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen on mielissään siitä, että alle 18-vuotiaiden maailmanmestari jatkaa mikkeliläisseurassa jatkossakin.

– Olemme seurana erittäin tyytyväisiä, että pääsimme sopimukseen Mikon kanssa. Hän on ottanut isoja askeleita urallaan tällä kaudella. Tulevaisuudessa on vielä paljon potentiaalia ulosmitattavaksi.

Mikkelin oma poika oli latonut ennen perjantaita Liigan 23 ottelussa kelvolliset tehot 1+9=10.

– Kolme vuotta ovat olleet huikeita täällä Mikkelissä. Nyt olen päässyt kokonaan Liigan mukaan. Se on antanut paljon uskoa ja buustia arkeen, että jatkossa voin olla vielä isompi pelaaja joukkueelle. Sen seuraavat kaksi vuotta toivottavasti näyttävät, että pystyn olemaan tuloksentekijä Jukureissa.

Jatko eteläsavolaisjoukkueessa miellyttää suomalaisen jääkiekon 01-ikäluokan ehkä suurinta puolustajalupausta.

– On kunnia jatkaa Mikkelissä. Täällä on ollut hyvä meininki jo pitkään ja sitä tämä alkukausi vain vahvistaa. Hienoa päästä jatkamaan täällä ja sitä kautta vahvistamaan meidän organisaatiotamme.