Usea yllätysvalinta! Tässä ovat Leijonien uudet nimet – tarjolla heti hurjia näytönpaikkoja

© Kuva: Ilari Isotalo
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Leijonat esittelee joulukuun alussa usean uuden leijonakasvon, kun joukkue osallistuu Venäjän EHT-turnaukseen.

Uusittu joukkue pelaa myös kotiyleisön edessä – Leijonat aloittaa turnauksensa Tampereella Tshekki-pelillä. Sen jälkeen ryhmä matkustaa Moskovaan, jossa vastaan asettuu Ruotsi. Turnaus huipentuu Venäjä-peliin Pietarissa.

Joukkue on täynnä yllätysnimiä – mukana on taas peräti kahdeksan debytanttia. Leijonat.com esittelee joukkueen uudet kasvot.

Leijonien uudet kasvot:

Kuva: Ilari Isotalo

Rasmus Tirronen, TPS
TPS:n luottoveska on noussut vajaassa 1,5 vuodessa tärkeäksi lenkiksi Liiga-joukkueelle. Maajoukkuekomennus on silti yllätys. Tirronen torjui vielä kaksi vuotta sitten Mestiksessä, nyt otteet on huomattu myös Leijonissa.

Kuva: Juha Tamminen

Niklas Friman, HPK
Friman on puolustaja, jota nähdään harvemmin otsikoissa. Älykäs ja monipuolinen pakki pelaa silti illasta toiseen isossa roolissa HPK:ssa. TUTO:n kasvatti on löytänyt peliinsä aivan uuden vaihteen Hämeenlinnassa.

Kuva: Juha Tamminen

Otto Leskinen, KalPa
Myös Leskinen kuuluu kauden onnistujiin. 21-vuotias KalPa-pakki on joukkueensa tehokkain puolustaja. Pisteiden 4+10 takaa löytyy myös muuten isossa roolissa pelaava nuorukainen.

 

Kuva: Juha Tamminen

Eetu Luostarinen, KalPa
Toinen KalPa-valinta on tuttu nimi Nuorista Leijonista. Luostarinen on nostanut hiljalleen osakkeitaan myös Liigassa – yli kaksi kautta Sami Kapasen koulussa ovat tehneet hyvää. Taitava hyökkääjä on Hurricanesin toisen kierroksen varaus kesältä 2017.

Kuva: Juha TamminenAnrei Hakulinen, KooKoo
Hakulinen edustaa pelaajaprofiilia, joka on tiennyt erilaisen polun huipulle. Nuorukainen väänsi vielä muutama vuosi sitten lätkää Suomi-sarjassa. Sen jälkeen hän on ottanut vuosi vuodelta isompia askelia kohti huippua. Hurja syksy KooKoossa palkittiin nyt leijonakomennuksella.

Kuva: Juha Tamminen

Mika Partanen, Jukurit
Nuori maalitykki on tekemässä nyt Jukureissa läpimurtoa, jota häneltä odotettiin jo HIFK:ssa. Vaikka alla on ikäviä vammoja, on Partanen pystynyt pelaamaan piste per peli -vauhtia Liigassa. Silti todellinen yllätysveto Leijoniin.

Kuva: Juha TamminenAntti Kalapudas, Vaasan Sport
Sportin nuoren huippunimen valintaa voi pitää myös yllätyksenä. Toisaalta Kaladapudas on päässyt loistamaan otsikoilta piilossa Vaasassa. Takana on upea syksy Liigassa – siitä kertovat myös komeat tehot 7+13=20.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit.

Henri Ikonen, Jokerit
Ikonen on löytänyt tänä syksynä uuden vaihteen peliinsä Jokereissa. Jos alku KHL:ssä oli vaikea, on 24-vuotias polkukone päässyt yhä paremmin ja paremmin sarjan omalaatuisen pelityylin sisälle. Tuo vauhtia ja suoraviivaisuutta Leijoniin.

LUE MYÖS: Leijonien joukkue, otteluohjelma ja tuoreimmat uutiset… KURKKAA LISÄÄ UUDELTA ERIKOISSIVULTAMME! 

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!