Liiga-sensaatio ihastutti otteillaan – tässä ovat Leijonien ykköstähdet!

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Leijonien Ruotsin EHT-turnaus päättyi lopulta Ruotsi-voitosta huolimatta jumbosijaan.

Kolmen pelin saldoksi jäi lopulta kaksi tappiota ja yksi voitto. Vaikka pelit olivat kokonaisuutena Jukka Jalosen suojateille vaikeita, nähtiin kaukalossa myös muutama selkeä onnistuja.

Leijonat.com nostaa esille kolme Leijonien parasta pelaajaa turnauksessa. Koko porukan ykköseksi nousee hieman yllättäen debytantti, joka pelasi upean turnauksen.

Leijonien tähdet:

1. Oliwer Kaski, Pelicans

Tulikuuma Pelicans-pakki ällistytti itsevarmuudellaan ja kiekollisella pelillään. Vaikka ero Liiga-peleihin on tuntuva, pystyi nuorukainen tuomaan omat vahvuutensa heti Leijoniin. Rohkeaa peliä ja upeaa peliä kiekon kanssa. Mykistävät rangaistuslaukaukset ovat kirsikka muhkean täytekakun koristeena.

2. Niko Ojamäki, Tappara
Tappara-hyökkääjä oli joukkueensa tehokkain pelaaja. Nakutti yhteensä kolme maalia ja otti varsinkin Ruotsi-pelissä sankarin viitan niskaansa. Hyökkääjä on ollut alkukaudesta Tapparan paras maalitykki – se näkyi itseluottamuksena myös Leijonien matkassa.

3. Mikko Lehtonen, HV71
Isossa roolissa pelannut Lehtonen oli varma läpi turnauksen. Kiekollisesti viisaasti pelannut pakki toi varsinkin Leijonien ylivoimalle paljon rutiinia ja monipuolisuutta. Valittiin turnauksen parhaaksi pakiksi.

+ Kunniamaininta: Oskari Laaksonen, Juhani Tyrväinen, Eemeli Suomi

LUE MYÖS: Leijonat kaatoi jännittävässä kamppailussa Ruotsin – Tappara-hyökkääjä huippuvedossa!

LUE MYÖS: Liiga-joukkueelle ikäviä uutisia? Ykköshyökkääjän maajoukkuekomennus päättyi tylyllä tavalla

LUE MYÖS: Näkökulma: Leijonat pelaa surkeaa lätkää, mutta ei se mitään

» Katso Ruotsin EHT-turnauksen otteluohjelma, tulokset, pistepörssi ERIKOISSIVULTAMME!

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS