KHL:n tuomaritoiminta herättää jälleen paljon tunteita suomalaisseuraajissa.

Jokereiden ja SKA Pietarin perjantaisessa kohtaamisessa nähtiin kyseenalainen tilanne, kun SKA-hyökkääjä Aleksandr Barabanov murjoi Jokereiden Geoff Plattia (kuvassa) kyseenalaisella tavalla.

Temppu on herättänyt tunteita sosiaalisessa mediassa. Barabanov antoi Plattille vaarallisen oloisesti poikittaista mailaa laidan lähellä. Jokereiden kiekkotaituri oli tilanteessa ilman kiekkoa – hän lensi rajusti laitaa päin ja näytti hetkeksi loukkaantuvan tilanteessa.

SKA-taituri selvisi tempustaan kahden minuutin rangaistuksella. Tämä on herättänyt laajasti kummastusta. Muun muassa Facebookin suositussa Jääkiekon olohuoneessa tapausta on puitu eri kanteilta.

Jokerifanit saivat ottelun edetessä huojentavia uutisia, kun Platt pystyi huilaamisen ja paikkailun jälkeen ilmeisesti pelaamaan ottelussa.

Pekka Keskinen 🇺🇦

@keskisenpeku
Täysin pelin ulkopuolelta poikkari selkää, pelaaja päin laitaa ja loukkaantuu. Millä järjellä tästä tulee vaan 2 min? #jokerit

Severi Savolainen

@severieemil
Kaksi minuuttisella selviää SKA kun kiekotonta Plattia vedetään poikittaisella selkään ja vieläpä ihan toisella puolella kenttää.

Sellaiset kotituomarit sieltä. 👏 #Jokerit #KHLfi

Timo Ovaska

@TimoOvaska
Barabanov, todellinen sika ja vain 2 min #khl #jokerit