Ei Leijonille! Teemu Pulkkinen paljastaa: ”Olen pelannut viimeiset 20 peliä vamman kanssa”

© Kuva: Getty Images

HELSINKI. Mainiot tehot, mutta silti iso pettymys.

Taitava Teemu Pulkkinen ei jaksanut riemuita suuresti, vaikka Dinamo Minsk päätti runkosarjansa 5-3-voittoon perjantaina Jokereista. Suomalaishyökkääjä nousi pelin sankariksi ja iski kolmannessa erässä ottelun voittomaalin komealla ohjurilla.

Samalla Pulkkinen kaunisteli koko kauden tehojaan: pisteet 15+14=29 nostivat hyökkääjän oman KHL-joukkueensa parhaaksi piste -ja maalihaiksi.

Leijonat.com tapasi Pulkkisen pelin jälkeen. Päällimmäisin tunne on pettymys.

– Tämä on ollut raskas kausi. Alle on tullut paljon huonoja pelejä. Tämäkään ei ollut hyvä ottelu, mutta saatiin sentään voitto. Se tekee hyvää, Pulkkinen summaa Leijonat.comille.

Vammat riesana

Pelien päättyminen helmikuussa on uusi tilanne Pulkkiselle. Maalitykki kertoo suoraan, että tilanne ottaa päähän. Kun on tottunut pelata pitkään, loppui Dinamo Minskin kausi harmittavan aikaisin.

– Ei ole ikinä käynyt vielä näin. Tämä on uusi tilanne. Toisaalta myös kausi alkoi täällä paljon muita sarjoja aiemmin. Tässä on aikaa laittaa kroppa kuntoon, alla on ollut kaikkea pientä vaivaa kauden mittaan.

Raskas kausi ja vammat näkyvät myös loppukauden suunnitelmissa. Pulkkiselle olisi varmasti kysyntää myös Leijonien huhtikuun peleissä. Hyökkääjä kertoo kuitenkin suoraan, että tämän kauden pelit olivat tässä.

– Mun kausi loppuu ehdottomasti tähän. On ollut vammoja ja muuta – olen pelannut viimeiset 20 peliä vamman kanssa.

Mitä ensimmäinen KHL-kausi opetti Leijonien maalitykille? Entä missä Pulkkisen ura jatkuu? Lue hyökkääjän koko haastattelu myöhemmin Leijonat.comista!

LUE MYÖS: Kesälomalle helmikuussa! Usean suomalaistähden pelit loppuvat kuin seinään – katso lista

LUE MYÖS: KHL-pomo paljasti: Kolme tehokasta Leijonat-hyökkääjää vapaille markkinoille!


Ilari Isotalo, Helsinki

Twitter: @IlariIsotalo