Maali jokaista joukkuetta vastaan Liigassa – vain yksi pelaaja on pystynyt tällaiseen liekehdintään

© Kuva: Ilari Isotalo
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Liigan runkosarjan päättävällä torstain kierroksella riittää vielä panoksia. Kaikki suorat puolivälieräpaikat eivät ole vielä kiveen hakattuja, ja lisäksi Sport yrittää kammeta Lahdessa viimeiselle jatkopaikalle pudotuspelien 1. kierrokselle.

Kova on vääntö myös pistepörssin voitosta. Lähtökohtaisesti siitä kamppailevat 55 pinnassa olevat Kärppien Ville Leskinen sekä KooKoon Malte Strömwall.

Näistä etenkin jälkimmäisen panos on ollut läpi talven hurjan kova siihen nähden, ettei KooKoo kuulu lähellekään sarjan kärkijoukkueiden kastiin. Kouvolalaisten osalta kausi päättyy torstaina runkosarjaan.

Ruotsalaisen liekehdintää kuvaa hyvin se, että Strömwall on ainoa pelaaja koko sarjassa, joka on osunut joka ikisen vastustajan reppuun tällä kaudella. Kouvolalaisten tähti on viimeistellyt 28 häkkiä ja lisäksi hän on saalistanut 27 syöttöpistettä.

Ilveksen Arttu Ruotsalainen ja Eemeli Suomi ovat osuneet 13 eri vastustajaa vastaan ja Leskinen sekä HIFK:n Erik Thorell 12 eri vihollisen verkkoon.‌

Runkosarjan päätöskierros alkaa tuttuun tapaan kello 18.30.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!