TPS:n ja HPK:n välisen kolmannen puolivälierän yksi puhutuimmista tapauksista oli isäntien Lauri Pajuniemen ja Kerhon Teemu Turusen välikohtaus.

Turkulaisjoukkueen hyökkääjä teloi Kerhon kultakypärää tähän tapaan. Pajuniemelle tuomittiin 2+10-minuutin rangaistuksen pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta.

Nyt tapaus on edennyt siihen pisteeseen, että päävideotuomari on asettanut sen Liigan kurinpitodelegaation käsittelyyn. Pajuniemelle voi olla siis luvassa jälkisanktioita.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone tarkasti #HCTPS#HPK-ottelusta tilanteen, josta TPS:n Lauri Pajuniemelle tuomittiin ajassa 20.00 2+10 minuutin rangaistus pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta.

👉 Päävideotuomari asetti tilanteen #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Ottelussa Turunen näytti olevan TPS-pelaajien haun kohteena jatkuvasti.

Tapaukset ovat kevään pudotuspelien alkutaipaleelta varsin tuttuja. Isoja tuomioita ovat saaneet mm. Kärppien Oskar Osala ja HIFK:n Tommi Santala.

LUE NÄISTÄ LISÄÄ:

Kärppien konkaripelaaja jyräsi nuorten maailmanmestarin ja sai ison kakun – ”Ajaa taklauksensa täydellä voimalla loppuun asti”

HIFK:n Tommi Santalalle iso kakku absurdista taklauksesta – sikailu sai kansan kiehumaan jo aiemmin

TPS-HPK-sarja on kolmen pelin jälkeen hämeenlinnalaisten hyppysissä voitoin 1-2. Sarja jatkuu keskiviikkona Kerhon kotimatsilla.