Uutisvirta on ollut tänään täynnä mitä erikoisempia tarinoita. Aprillipäivä on saanut Liiga-seuratkin leikkisälle tuulelle.

HIFK heitti oman lusikkansa aprillipäivän soppaan. Joukkue tiedotti, että seuran uudeksi logoksi tulee Aku Ankka.

– Ensin pohdimme kumppaniksi Frozenia yhteisen jääteeman vuoksi, mutta Aku Ankka tuntui sopivan paremmin suomalaiseen kiekkokulttuuriin, seuran toimitusjohtaja Jukka Valtanen kommentoi.

Myös HPK sai kannattajiensa sydämet pamppailemaan erikoisella pilalla.

– HPK:n maalivahdit Emil Larmi ja Antti Karjalainen sekä liigaorganisaation alaisuudessa pelaavan U20-joukkueen maalivahdit Tuomas Aalto ja Ville Ruokonen ovat sivussa katupölyallergioidensa vuoksi, seura tiedotti verkkosivuillaan.

– HPK:n maalivahtivalmentaja Juha Lehtola on määrätty tolppien väliin alkavassa semifinaalisarjassa Tapparaa vastaan. Lehtolan edelliset pelit ovat kaudelta 2005-2006 Suomi-sarjassa Cowboysin paidasta. Lisäksi Lehtola on pelannut kaveriporukassa vuosittain yhden höntsäottelun. 34-vuotias Lehtola on HPK:n oma kasvatti.

Lue myös: Suomen jääkiekkomaajoukkueen valittava pikavauhtia uusi eläin leijonan tilalle: ”Suomella ei mitään oikeutta omia savannien luontoa!”