Liigan runkosarjassa jopa kolmanneksi yltänyt, mutta puolivälierissä lauluun lähtenyt Lahden Pelicans tiedotti perjantaina valmentajakuvioistaan.

Joukkueen peräsimessä jatkaa edelleen Ville Nieminen. Muun valmennustiimin muodostavat Pasi Nurminen, Arttu Lipsanen sekä Tommi Pärmäkoski.

– Ensimmäinen kausi päävalmentajana ja varsinkin tämä kevät mentiin kaasu pohjassa. Kauden päättymisen jälkeen on ollut tärkeää, että hetki on voitu puhaltaa ulos, ja sen jälkeen käydä syväluotaavat keskustelut ja analyysit kuluneesta kaudesta sekä piirtää tulevat suuntaviivat. Olen ylpeä tästä valmennusryhmästä. Ammattimiehet ovat töissä, Nieminen kommentoi.

Puhe Pelicansin valmentajiston ympärillä on ollut kuumaa. Suuri yleisö on lotonnut sitä, jatkaatko Nieminen Lahdessa vai ei.

– Kyse on ollut isosta kokonaisuudesta, jota olemme rakentaneet organisaation sisällä. Käytämme kokonaisuudesta nimitystä Pelicans-polku ja se pitää sisällään Junior-Pelicansin, Heinolan Peliitat ja Liiga-Pelicansin,urheilujohtaja Janne Laukkanen kertoi.

– Nyt meillä on kaikki palaset valmiina ja oikeilla paikoilla, joten on myös oikea aika tulla asian kanssa ulos. Ei Ferrarikaan esittele etusiipeään ennen kuin koko auto on valmis. Olemme olleet oikein tyytyväisiä tästä runsaasta ilmaisesta medianäkyvyydestä, Pelicansin

Lähde: Pelicansin nettisivut