Huvittavia mokia! Kaapo Kakon nimi tuottaa vaikeuksia ulkomailla – Leijonien MM-sensaatio on kuumaa kamaa

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

KOSICE. Leijonien energinen Kaapo Kakko on pelannut itsensä lyhyessä ajassa MM-kisafanien huulille.

Ilmiö nuorukaisen ympärillä on silmiinpistävä. Ei tarvitse kävellä kauaa Kosicen kaduilla, kun löytää kiekkofaneja, joilla riittää mielipiteitä Leijonien nuoresta huippunimestä.

Samalla Kakon uutisarvo on räjähtänyt tappiin – sekä Suomessa että kansainvälisesti. Kakko on herättänyt huomiota laajasti muissa kiekkomaissa. Esimerkiksi Kanadassa, Venäjällä Slovakiassa ja Ruotsissa Kakon nimi on noussut useasti ja laajasti otsikoihin.

Samalla on paljastunut, kuinka vaikea Kaapo Kakon nimi on kirjoittaa. Eri medioissa on nähty mitä hulvattomampia versioita, kun kirjaimet ovat vaihtaneet paikkoja. Kärkipaikkaa pitää Slovakian median useasti kirjoittama versio Kaapa Kakka.

Myös Pohjois-Amerikassa toimittajat ovat olleet vaikeuksissa nimen kanssa. Kipot ja kupit todennäköisesti tarkentuvat tämän kevään ja kesän aikana – Kakon nimi tulee pyörimään otsikoissa vielä melkoiset määrät tulevan NHL-varaustilaisuuden ajan.

Sitä ennen Kakko ehtii hurmata vielä MM-kisoissa useassa ottelussa. Alku on ollut vähintäänkin mykistävä – viisi maalia kolmeen peliin on saavutus, johon harva 18-vuotias on pystynyt. Vaikka USA-pelissä ei tullut tehoja, väläytteli Kakko tuossakin kamppailussa osaamistaan.

Otteet ovat huomattu myös kansainvälisesti. IIHF:n sivuilla Kakkoa ollaan hehkutettu läpi turnauksen. Samalla niin Kanadassa, Ruotsissa kuin esimerkiksi Slovakiassa ja Venäjällä nuorukainen on herättänyt päivä päivältä enemmän kiinnostusta.

LUE MYÖS: Leijonilla raju alku MM-kisoille – Kaapo Kakko paljasti vapaapäivän suunnitelmat: ”Pleikkaria”

LUE MYÖS: Kallis pimahtaminen! Leijonien voimapesä kuumensi vastustajan – yllättyi itsekin rajua reaktiota: ”En tiedä mitä tapahtui”

LUE MYÖS: Tuomarifarssi? MTV: Jukka Jalonen tylyttää MM-tuomaria: ”Ei vain v***u uskaltanut viheltää – surullista”

LUE MYÖS: Näitkö tätä? USA:n NHL-tähdet ongelmissa Kaapo Kakon kanssa – ”Siinä haettiin highlight-maalia”

LUE MYÖS: Ei hyvältä näytä! Leijonien NHL-voimapesä loukkaantui – Jukka Jalonen vähäsanainen: ”Joku vamma”

LUE MYÖS: Tiesitkö? Marko Anttila pelannut yhdessä NHL-megatähti Patrick Kanen kanssa: ”Olin raakile”
 

Ilari Isotalo, Kosice
Twitter: @IlariIsotalo

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS