Mestiksessä pelaava Kiekko-Vantaa tiedotti äskettäin nettisivuillaan, että Liigassa viime kaudella suomenmestarijoukkue HPK:ta ja runkosarjaan jäänyttä Jukureita edustanut Harri Kainulainen liittyi lohipaitojen ryhmään.

Nyt joukkue teki taas liigahankinnan. Lauman tuorein vahvistus on Ässissä pelannut Mikael Saha ensi kauden kattavalla sopimuksella.

– Hyvillä mielin saavun Vantaalle. Minulla on odottavainen olo. Kiekko-Vantaasta olen kuullut paljon hyvää. Siellä tekeminen on ammattimaista ja urheilullisuus hyvällä mallilla ja meillä on hyvä porukka kasassa. Uudet tuulet tekevät varmasti hyvää, yli 200 liigaottelua pelannut sentteri hehkutti.

Viime talvi meni Sahan ja Ässien osalta täysin plörinäksi. Pelaaja tosin saalisti patapaidassa 54 ottelussa tehot 4+5=9, joka oli hyökkääjälle komeasti kausikohtainen piste-ennätys liigakaukaloissa. Saha vietti yhteensä seitsemän kautta Porissa.

– Porin vuodet olivat hienoja. Aika nopeasti tuli kehitystä ja pääsin liigajoukkueen mukaan. Viimeiset liigakaudet eivät kuitenkaan menneet niin hyvin, enkä saanut lunastettua isompaa roolia. Mutta pystyin kuitenkin näyttämään, että pystyn pelaamaan Liigassa. Kyllä siinä ehti vähän ainakin porilaistua.

Saha tiesi kertoa, mitä hän tuo vantaalaisten ryhmään.

– Olen monipuolinen pelaaja. Pelaan molempiin suuntiin luotettavasti. Hyökkäyspäässä pystyn tekemään tulosta ja se on tarkoitus nyt. Pystyn pelaamaan ylivoimaa ja alivoimaa. Minulla on kova halu auttaa joukkuetta menestymään isossa roolissa ja pelata ehjä kausi.

LUE MYÖS: Mammuttimainen NHL-sopimus! Huima arvio: Mikko Rantanen nauttii jatkossa tajutonta vuosipalkkaa

LUE MYÖS: Arvio: Näin valtavan NHL-sopimuksen Sebastian Aho allekirjoittaa