Kovia väitteitä! Patrik Laine haluaa lyhyen NHL-diilin, taustalla erimielisyydet Winnipeg-tähtien kanssa – ”Ei tullut toimeen”

© Kuva: Getty Images

Patrik Laine haluaa lyhyen sopimuksen Winnipeg Jetsin kanssa, kertoo Sportsnetin kiekkoguru Elliotte Friedman.

Kokenut asiantuntija käy läpi NHL-kesän sopimusneuvotteluita tuoreessa 31 Thoughts -podcastissaan. Aiheeksi nousee Laineen tilanne – suomalainen on yhä ilman sopimusta. Neuvottelut Jetsin kanssa jatkuvat kuitenkin.

– Patrik Laine kuuluu pelaajiin, jotka haluavat lyhyen siltasopimuksen. Hän ei jättänyt seuraa viime keväänä iloisena, Friedman paljastaa.

Taustalla on Friedmanin mukaan paljon asioita, jotka vaikuttavat myös joukkuekemiaan. Sen myötä mennyt kausi jätti pahan maun suomalaistähden suuhun.

– Osa oli hänen omaa syytään, hän ei ollut niin hyvä kuin olisi halunnut. Samalla hän ei tullut haluamallaan tavalla toimeen seuran johtavien pelaajien kanssa.

Taustalla on kiekkogurun mukaan muutaman kärkinimen erilainen suhtautuminen arkisiin asioihin. Se on luonut kitkaa Jetsin sisällä – jos Friedmanin lähteitä on uskominen.

– Winnipegissä joukkueen kärkinimien vaatimustaso on kova – heidän mukaan kaikkien on ostettava yhteiset tavoitteet. He kokivat, ettei Laine sitoutunut tarpeeksi. Laine piti osaa heidän vaatimuksistaan naurettavina.

LUE MYÖS: Usea huippunimi yhä ilman sopimusta – nämä suomalaiset neuvottelevat NHL-diileistä

LUE MYÖS: Huippuvahvistus! Leijonien NHL-apu hyppää Liigaan: ”Paras vaihtoehto minulle”

LUE MYÖS: Hyvästi Suomi! Kaapo Kakko fiilistelee uutta NHL-diiliä: ”Olen onnellinen ja innoissani”

LUE MYÖS: Mahdollisuudet jättibonuksiin! Lähde: Kaapo Kakko voi tienata NHL-diilillä miljoonasummia

LUE MYÖS: NHL-sopimus! Kaapo Kakko solmi diilin New York Rangersin kanssa

LUE MYÖS: Muhkea palkankorotus! Artturi Lehkoselle uusi NHL-miljoonadiili

LUE MYÖS: Maistuva miljoonadiili! Joel Armia solmi uuden NHL-sopimuksen Montrealin kanssa