Hallitseva Suomen mestari HPK matkustaa CHL:n avauskierroksella tshekkiläisen Plzenin vieraaksi. Ottelu alkaa klo 18:00. Näet huippuottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi TV:stä.

Mestaruuden jälkeen HPK:n rinkiä on kupattu urakalla. Moni mestaruuden kannalta tärkeä seppä siirtyi jäiden sulamisen jälkeen muualle ja joukkueessa on menossa jälleenrakennus. Se, kuinka helppoa on korvata esim. Emil Larmi, Teemu Turunen, Otto Paajanen tai Robert Leino, on kokonaan toinen kysymys. Lähtökohtaisesti HPK:n sainaukset eivät täytä syntynyttä aukkoa, vaikka Cody Kunykillä ja Tommi Tikalla kehittymispotentiaalia onkin. Lisäksi herää kysymys, kuka on joukkueen ykkösmaalivahti. Joukkue on kuitenkin laadukkaasti valmennettu ja johdettu, joten se tuskin ajautuu tällä kaudella katastrofiin.

Tshekkiläinen Plzen pääsi viime kaudella sekä Tshekin sarjassa että CHL:ssä välieriin asti. Kyseessä on siis laatujoukkue, joka saa tällekin kaudelle hyvän rosterin kehiin. CHL:ssä pitää muistaa myös, että kotietu on suhteellisen suuri. Pelitavallisesti isäntäjoukkue on HPK:n lailla vielä telineissä, joten sillä saralla ei ole puoleen tai toiseen suurta etua ilmassa.

Kannattaa olla jääkiekkokauden suhteen etulinjassa ja tarkastaa hallitsevan mestarin iskukyky CHL:n avauksessa. Parhaiten tämä onnistuu illä, jossa näet ottelun suorana ja ilmaiseksi.

Näin katsot HPK:n pelin ilmaiseksi:

1. Siirry in sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse HPK:n ottelu
3. Tililläsi pitää olla vähintään 1€, jotta näet ottelut.

Katso HPK:n ottelu ja laita vetoa sisään!

HPK:n otteluohjelma CHL:ssä:

To 29.08. klo 18:00 HC Pilsen – HPK
La 31.08. klo 19:00 EV Zug – HPK
To 05.09. klo 19:00 HPK – HC Pilsen
La 07.09. klo 19:00 HPK – EV Zug
Ti 08.10. klo 19:00 HPK – Rungsted
Ti 15.10. klo –:– Rungsted – HPK