Vedonlyöntiyhtiö arvioi: TPS-luotsi lähimpänä potkuja – Pelicans-hyökkääjä vie pistepörssin, HIFK-taituri maalikuninkuuden

© Kuva: Ilari Isotalo

Oulun Kärpät lähtee viime syksyn tavoin ykkössuosikkina torstaina alkavaan Liiga-kauteen. Sen mestaruuskerroin on peliyhtiö NordicBetillä porukan pienin. Perässä tulevat tutut nimet HIFK ja Tappara, mutta nelossuosikki on uusi: Ilves.

Jukurit on todennäköisin sarjajumbo. Pistepörssin voittajasuosikiksi on tarjolla kokemusta, sillä pienin kerroin on sarjan viitossuosikin eli Pelicansin hyökkääjällä Juhamatti Aaltosella. Kovimmaksi maalitykiksi on päällimmäisenä ehdolla IFK:n Iikka Kangasniemi.

Päävalmentajapotkuja tultaneen tälläkin kaudella jakamaan. “Ennakkosuosikki” ensimmäiseksi kengitettäväksi on TPS:n Kalle Kaskinen, joka joutuu tällä hetkellä perustyönsä lisäksi elämään myös Jonne Virtasen hyllytyskohun keskellä.

Yksi kauden eittämättä mielenkiintoisimmista nimistä on tietysti Jesse Puljujärvi, jolla on mahdollisuus palata NHL:ään joulukuun alkuun mennessä. NordicBetillä voi lyödä vetoa vaikkapa siitä, mikä on “Puljun” maalikeskiarvo pelaamissaan otteluissa (yli vai alle 0,4 maalia?) tai johtaako Kärppä-hyökkääjä Liigan pistepörssiä marraskuun alussa?

Liiga-kausi käynnistyy torstaina viime kauden finaaliuusinnalla HPK-Kärpät.

Lähde: NordicBetin tiedote

LUE MYÖS: Missä Jonne Virtasen ura jatkuu? Suomessa muutama vaihtoehto – tässä todennäköisimmät seurat

LUE MYÖS: Suu puhtaaksi! Jonne Virtanen astui esille – avautuu nyt kohusta: ”Minun on otettava ohjat käsiini”

 


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.